fredag den 28. marts 2014

Pandekager med kylling og krydret hytteost

Livstegn - ja, jeg er stadig i live! Men studiet har virkelig presset med opgaveaflevering og eksamen - alt er gået godt! :)
I mellem tiden har J og jeg fået rigtig lækker mad. Det her er en lidt anderledes pandekage med fyld, som jeg har fundet hos Arla og som jeg har lavet lidt om på. Normalt kan vi også rigtig godt lide tortillas herhjemme, men den her faldt godt nok også i god jord - det smager altså bare mums!



Jeg lavede opskriften til 4 personer, selvom vi jo kun er 2, men så er der til en lækker frokost dagen efter - eller måske aftensmad :)

Du skal bruge
  • 200 g rensede champignoner
  • 1 spsk smør
  • 3-400 g kyllingebryster i mindre stykker
  • 1 lille løg i strimler (eller tern, hvis man bedre kan lige det
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 lille squash i mindre stykker (Ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 hytteost med grillet peberfrugt 3,5% (fra Arla)
  • 100 g revet ost der kan smelte godt  - gerne noget cheddar 
  • 6 store tortilla-pandekager 
Put champignonerne på en varm tør pande og steg dem til det meste af væsken er fordampet.  Tag champignonerne af og kom smør på panden. Steg kyllingen heri til det er brunet lidt og tilsæt løg og hvidløg og lad dem stege lidt med. Tilsæt squash og de ristede champignoner. Tag panden af varmen og vend hytteosten halvdelen af den revne ost i. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden varmes pandekagerne som anvist på pakken.

Fordel nu fyldet på pandekagerne og luk pandekagerne som en konvolut. Læg dem på en plade med bagepapir med lukningen nedad. Kom dem i ovne ved 200 grader i ca. 10 minutter - til osten er smeltet.

Server med en lækker salat til! Det er godt med noget der knaser ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar