mandag den 25. november 2013

Pita med sprød og krydret rødspætte

Alle ved jo at fisk er godt og hvis man samtidigt kan gøre det lidt fast-food agtigt bliver det jo bare endnu bedre. Her er det rødspætte i pita og jeg må sige at det altså er lækkert



Til 2 personer skal du bruge

- 2-300 g fersk rødspættefileter
- 2 spsk rasp
- ½ tsk. karry
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- olie til stegning (gerne smagsneutral)

- salat efter behag
- pitabrød 4-6 stk. 

Skær rødspætten ud i passende strimler. Lav en blanding af  rasp og krydderier og vend rødspætte-stykkerne heri. Varm en pande op med olie og steg stykkerne til de er gyldne.
Server med pitabrød og salat.
Der kan være stor variation på denne ret da man jo sagtens kan prøve med andre krydderier og man kan selv bestemme hvilken slags salat man vil have.

 Krydderi blandingen laves...

 Rødspætte-stykkerne vendes i...


Og stykkerne steges! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar